Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Termék részletek


Ecosun U+500 Gravelly Snow (Új fejlesztés!)

Ecosun U+500 Gravelly Snow (Új fejlesztés!)
  • Ecosun U+500 Gravelly Snow (Új fejlesztés!)

Státusz
ÚJ    
Termék ára
75 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
U500
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
3 db
Rövid leírás a termékről
Gravelly Snow - Új fejlesztésű mikrókerámiás hőleadó felület.
Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető infrafűtés gyártójától a Fenix Group-tól.


Minimál stílusú megjelenése tökéletesen alkalmazkodik a modern épületek formavilágához. Lakások, irodák népszerű főfűtése. Fűtendő terület cca. 8 m2 (teljesítményigény kiszámításához kérje szakemberünk segítségét).

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , egyenletes hőleadás, különösen hosszú élettartam az EcoSun infrapanel ismérve. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.

Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot.
Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő: Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrokerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix Ecosun U+ Gallery Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.

A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Az osztrák autópályák újonnan épült modern-energiatudatos pihenőiben ( Rastplätze ) is Ecosun infrapanelek fűtenek! Megújuló energiával párosítva igazán innovatív fűtési megoldás. Több gyártó tesztelése után az osztrák ASFiNAG (is) a Fenix Ecosun-t választotta!

* sima felületű (pl. “ Polyimid”) infrapanelekhez képest egyenletesebb hőeloszlás, kellemesebb hőérzet, kedvezőbb üzemeltetési költségek !

Méret: 592x1192x30 mm
Súly: 10,2 kg
Teljesítmény: 600 W - fűtendő légköbméter: 18-23 m3 *
Garancia: 5 Év (várható élettartam 30 év felett)
Gyártó: Fenix Group
* a helység szigeteltségének függvényében!

Az infrahő jótékony hatással van egészségünkre, az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket.