Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Termék részletek


Ecosun U+ 1000 W Gravelly Snow - (Új fejlesztés!)

Ecosun U+ 1000 W Gravelly Snow - (Új fejlesztés!)
  • Ecosun U+ 1000 W Gravelly Snow - (Új fejlesztés!)
  • Ecosun U+ 1000 W Gravelly Snow - (Új fejlesztés!)

Státusz
ÚJ    
-8%
Termék ára
118 500 Ft
Akció: 108 500 Ft
Kezdete: 2022.12.11   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
U1000
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
2 db
Rövid leírás a termékről
Méret: 1192x850x30mm
Súly: 15,8 kg
Teljesítmény: 1000 Watt ( fűtendő légköbméter: 32-40 m3)**
Garancia: 5 év (várható élettartam 30 év felett)
Gyártó: Fenix Group

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás a mikrokerámiás felületnek köszönhetően , különösen hosszú élettartam. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot.

Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő: Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.


Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrokerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alaklmas! *
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.