Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Termék részletek


EcoSun U+ 600 W Gravelly Snow (Új fejlesztés!)

EcoSun U+ 600 W Gravelly Snow (Új fejlesztés!)
  • EcoSun U+ 600 W Gravelly Snow (Új fejlesztés!)

Státusz
ÚJ    
Termék ára
77 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
u600
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
2 db
Rövid leírás a termékről
Méret: 1192x592x30 mm
Súly: 10.6 kg
Teljesítmény: 600 W / IP44
Garancia: 5 év (élettartam 30 felett)
Gyártó: Fenix Group
Fűtendő m3: 18-23 m3**
* a szerelőkonzolt a csomag tartalmazza!
** a helység szigeteltségének függvényében

Ecosun U+ infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Élen a környezettudatos fűtéstechnikában- 30 év innováció!


Az új fejlesztésű Fenix Ecosun U+ (2021) mikrokerámiás technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimde) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Keret nélküli modern, dekoratív megjelenés - a keret már a múlté !


Közepes nagyságú helységek cca. 8 m2 fűtésére. Tökéletes megoldás lehet több darab elhelyezése nagyobb szobák, irodák vagy akár teljes lakások esetén. Minimál stílusú megjelenésével kiválóan illeszkedik a modern épületek formavilágához.

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás , különösen hosszú élettartam jellemzi. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez - innovatív, karbon semleges fűtési megoldás.


Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot. Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:
Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.


Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrókerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony.

Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alkalmas!
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra , de beilleszthető a kazettás álmennyezet helyére is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.